noul motor Revolution X răcit cu lichid

Motocicleta Street 750 dispune de noul motor Revolution X răcit cu lichid și de stilul inconfundabil Dark CustomOXFORD, MAREA BRITANIE (24 martie 2014) – Harley-Davidson® (NYSE: HOG) își continuă drumul grandios, care a început cu introducerea proiectului RUSHMORE, prin lansarea unei noi motociclete Dark Custom™, proiectată pentru tinerii utilizatori dinîntreaga lume.

Motocicleta Harley-Davidson Street™ 750 – prima platformă complet nouă a Harley-Davidson din ultimii 14 ani – este concepută pentru medii urbane, dispunând de un motor complet nou răcit cu lichid Revolution X™, , de o agilitate deosebită și de sunetul și aspectul care demonstrează tuturor că este un produs Harley-Davidson autentic.

„Aceasta este cea mai recentă motocicletă din gama Dark Custom, care ne-a ajutat să devenim cea mai bine vândută marcă în rândul tinerilor adulți din Statele Unite în ultimii cinci ani,” a declarat Matt Levatich, președinte și director operațional al Harley-Davidson Motor Company. „Noua motocicletă Street 750 a fost concepută pe baza a mii de ore de discuții cu tineri adulți din orașe din întreaga lume. Aceste discuții au determinat atât atitudinea, cât și capacitățile acestei motociclete. Este dovada că opinia clienților este în continuare un factor fundamental al procesului nostru de dezvoltare a produselor.”

O motocicletă Harley-Davidson urbană autentică
Motocicleta Street 750 de la Harley-Davidson este concepută pentru un mediu urban. Ea dispune de noul motor Revolution X, conceput pentru a face față solicitărilor unui trafic intens cu o agilitate deosebită, dar și pentru reacții rapide la accelerații pe parcursul drumurilor lungi pentru a evada din blocajele urbane.

Motorul Revolution X este încadrat într-un șasiu nou, îngust și suplu, cu o șa foarte joasă, o suspensie nouă și ghidon cu deschidere mare, care vă asigură încredere și manevrabilitate la abordarea virajelor strânse și a mișcărilor rapide. Această motocicletă Dark Custom specială are un stil minimalist de excepție, pe care utilizatorii îl pot personaliza după dorință.

„Motocicleta Harley-Davidson®Street 750 este concepută pentru a face față provocărilor unice cu care se confruntă utilizatorii din orașele europene. Ea combină manevrabilitatea deosebita, stilul Dark Custom unic și puterea instantanee, ajutându-i pe utilizatori să depășească mașinile, autobuzele și taxiurile care aglomerează drumurile din orașe”, declară Matthew Knott, responsabil cu relațiile publice și comunicarea la nivelul EMEA, Harley-Davidson Europa.

Această motocicletă Harley- Davidson de ultimă oră este proiectată în mod expres pentru a satisface nevoile utilizatorilor urbani și este modalitatea ideală de a vă descoperi orașul cu stilAdd to cart