Piese de schimb originale pentru motociclete Triumph

Triumph Motorcycles Ltd este cel mai mare producător de motociclete din Marea Britanie, înființat în 1983 de John Bloor, după ce compania inițială Triumph Engineering a intrat în insolvența. Noua companie, denumită inițial Bonneville Coventry Ltd, a continuat linia de producție a motocicletelor Triumph începând cu 1902.
În cele 12 luni anterioare lunii iunie 2017, Triumph a vândut 63.400 de motociclete.
 

REVIZIE MOTO este unul dintre cei mai mari comercianți online de piese
de schimb pentru motociclete, și vinde inclusiv piese de schimb originale
pentru motociclete Triumph  – tote la prețuri competitive.

Piesele de schimb pentru motociclete comercializate pe site sunt piese noi, originale Triumph . Livrăm în toată România folosind fie  FAN Courier, fie Urgent Cargus, asigurând astfel livrarea rapidă și sigură pentru toate piesele comandate online. Mai mult, dacă o achiziție este incorectă sau nu este potrivită, oferim posibilitatea de returnare a produsului în termen de 14 zile.

Deci ce mai așteptați? De ce să nu încercați motorul nostru de căutare online ușor de utilizat pentru a găsi ceea ce aveți nevoie pentru Triumph dvs. astăzi. Nu ar putea fi mai ușor!

motociclete Triumph

istoria Triumph

Când Triumph Engineering a intrat în primire în 1983, John Bloor a cumpărat numele și drepturile de fabricație de la Receiver Official. Noua fabrică nu a putut concura împotriva tehnologiei de la producătorii japonezi, așa că Bloor a decis să relanseze Triumph. Inițial, producția vechiului Bonneville a fost continuată sub licență de Les Harris de la Racing Spares, din Newton Abbot, Devon, pentru a reduce decalajul dintre sfârșitul vechii companii și începutul noii companii. În Statele Unite, din cauza unor probleme cu asigurarea de răspundere civilă, Harris Bonnevilles nu a fost niciodată importat.

Bloor și-a propus să lucreze la asamblarea noului Triumph, angajând mai mulți foști designeri ai grupului pentru a începe să lucreze la noi modele. Echipa a vizitat Japonia într-un tur al facilităților concurenților săi și a decis să adopte tehnici de fabricație japoneze și în special utilaje de nouă generație controlate de computer. În 1985, Triumph a achiziționat un prim set de echipamente care să înceapă să lucreze, în secret, la noile sale modele de prototipuri. Până în 1987, compania își completase primul motor. În 1988, Bloor a finanțat construirea unei noi fabrici pe un șantier de 40 de acri (40.000 m2) din Hinckley, Leicestershire. Primele Hinckley Triumphs au fost produse pentru anul model 1991.

În același timp cu creșterea capacității de producție, Bloor a înființat o nouă rețea de distribuitori de export. Înainte crease două filiale, Triumph Deutschland GmbH și Triumph France SA. În 1994, Bloor a creat Triumph Motorcycles America Ltd.

La 15 martie 2002, ora 21:00, în timp ce compania se pregătea să sărbătorească a 100-a aniversare ca producător de motociclete, jumătate din fabrica principală, inclusiv zona de asamblare și magazinele, a fost distrusă de un incendiu care a început în spatele instalației. La înălțimea arderii, peste 100 de pompieri cu 30 de vehicule s-au confruntat cu focul.  Cu toate acestea, compania a revenit la producție până în septembrie în acel an.

În mai 2002, Triumph a început construcția unei noi instalații de fabricare a subansamblurilor in Chonburi, Thailanda, pentru a realiza diverse componente.  O a doua fabrică a fost deschisă în 2006 de Prințul Andrew, Ducele de York, unde s-au înființat o instalație de vopsire umedă și o linie de asamblare.  O a treia fabrică a fost deschisă în 2007 pentru a include turnarea sub presiune și prelucrarea sub presiune, iar Triumph a anunțat că se extinde pentru a crește capacitatea la peste 130.000 de motociclete.

În iunie 2009, Digby Jones, baronul Jones din Birmingham, fostul ministru al statului pentru comerț, a devenit președinte și a fost anunțat crucierul cu două cilindri Thunderbird de 1.600 cmc (98 cu in).

La începutul anului 2011, Nick Bloor, fiul lui John Bloor, a preluat de la Tue Mantoni în funcția de director general al Triumph Motorcycles.

Add to cart