Piese de schimb originale ATV / Quad Kawasaki

Pentru proprietarii oricărui ATV sau quad Kawasaki construit după 2000 REVIZIE MOTO este locul care oferă piese de schimb originale.

Firma japoneză este cunoscută pentru motocicletele sale performante,aceasta filiala fiind o componenta a uriașului conglomerat industrial care produce de la trenuri până la nave spațiale, fiind de mult timp unul dintre principalii producători mondiali de ATV-uri  și motoare de tip quad precum familia quad „Force Brute” împreună cu gama sa de ATV-uri  „Mule”.

Istoria lui Kawasaki în domeniul ATV-urilor pornește în 1981, când a produs primul ATC cu trei roți.

Primul quad a venit în 1985, iar firma s-a extins în vehicule utilitare cu Bayou 300 în 1988.

De atunci, gama Kawasaki – și succesul – a continuat să crească, nu doar cu vehicule utilitare, cum ar fi Prairie și mai recent Brute Force, dar și în vehicule dedicate terenurilor accidentate precum KFX în dimensiuni cuprinse între 50cc și cele mai recente cu 450.

Piesele de schimb pentru motociclete comercializate pe site sunt piese noi, originale Kawasaki . Livrăm în toată România folosind fie  FAN Courier, fie Urgent Cargus, asigurând astfel livrarea rapidă și sigură pentru toate piesele comandate online. Mai mult, dacă o achiziție este incorectă sau nu este potrivită, oferim posibilitatea de returnare a produsului în termen de 14 zile.

Deci ce mai așteptați? De ce să nu încercați motorul nostru de
căutare online ușor de utilizat pentru a găsi ceea ce aveți nevoie
pentru ATV-ul sau Quad-ul dvs. Kawasaki ? Nu ar putea fi mai ușor!

 

 

Add to cart