Piese de schimb autentice off-road Honda

Pentru proprietarii de motociclete off-road Honda produse după 1985 REVIZIE MOTO este locul unde trebuie începeți căutarea pentru piese de schimb originale Honda.

Cel mai mare dintre producătorii japonezi de motociclete, Honda a fost o forță majoră în sportul off-road încă de la începutul anilor ’70, când a dezvoltat un motocrosser revoluționar în doi timpi – primul CR250M.

Numită și „Elsinore” pentru importul pe piața americană (după o cursă în California), vehiculul ușor, în doi timpi, cu un singur cilindru, a fost prima motocicleta de teren din producție și a avut un succes atât de mare, încât a uimit și inspirat toți producătorii japonezi.

Elsinore a fost urmat de la fel de reușita CR125M și CR500M, fiind produse și variante de enduro. Un ulterior CR250R, în 1997, a fost pionier în 2007, iar motocicletele de teren Honda au devenit CRF-uri cu trecerea la motoare în patru timpi.

În aceeași perioadă, Honda a fost, de asemenea, un producător de motociclete de încercare , în special la mijlocul anilor ’70, aducând pe piață  modele populare ca TL125 și 250 în patru timpi. Din 1994, în urma unei întâlniri cu producătorul istoric spaniol Montesa,  Honda  a început produca modele precum Cota 4RT,  sub brandul Montesa.

Add to cart