Piese de schimb originale Yamaha

Yamaha este al doilea cel mai mare producător de motociclete din lume, clasamentul fiind condus de Honda.  Alături de Honda, Suzuki și Kawasaki, Yamaha formează ceea ce este adesea numit „The Big Four” aceștia fiind producători japonezi de top.

Yamaha a fost inițial fondată în 1887 ca producător de instrumente muzicale.

În 1955, Yamaha Motor Company a fost înființată, iar noua companie a produs prima motocicletă denumita YA-1 de 125 cmc, în același an.

Yamaha a crescut rapid și a dezvoltat o puternică rivalitate cu Honda, în special în sportul cu motociclete. În anii ’60 -’70 a devenit cunoscută mai ales pentru performanțele motoarelor în doi timpi, precum RD250. De la mijlocul anilor ’70 a dezvoltat, de asemenea, performanțe de succes pentru motoarele în patru timpi, precum seria FZR și, cel mai recent, YZF-R1 și YZF-R6.

Piesele de schimb pentru motociclete comercializate pe site sunt piese noi, originale Yamaha. Livrăm în toată România folosind fie  FAN Courier, fie Urgent Cargus, asigurând astfel livrarea rapidă și sigură pentru toate piesele comandate online. Mai mult, dacă o achiziție este incorectă sau nu este potrivită, oferim posibilitatea de returnare a produsului în termen de 14 zile.

Deci ce mai așteptați? De ce să nu încercați motorul nostru de căutare online ușor de utilizat pentru a găsi ceea ce aveți nevoie pentru Yamaha dvs. astăzi. Nu ar putea fi mai ușor!

motociclete honda

istoria honda

Yamaha a fost lansata în Hamamatsu, Shizuoka pe data de 12 octombrie 1897, ca o subdiviziune a firmei producătoare de instrumente muzicale, ce purta numele Nippon Gakki Company, deținută de către Torakusu Yamaha.  Originile companiei ca producător de instrumente muzicale se reflectă și astăzi în grupul logo – un trio de furci de reglare inter-blocante.

Motociclete

Prima motocicletă a lui Yamaha a fost 1 YA-1, care avea un motor cu doi cilindri de 125 cm, în doi timpi. Aceasta a fost lansată în februarie 1955, iar motocicleta a câștigat prima sa cursă, cursa Mount Fuji Ascent Race, în iulie 1955. Yamaha a continuat să producă motoare în doi timpi, până când a lansat XS-1 în 1969, 650 cc  folosind expertiza pe care a obținut-o făcând lucrări de dezvoltare pentru motoarele autovehiculelor de la Toyota. În 1979, XT500 a câștigat primul Raliu Paris-Dakar.

În 1994, Yamaha a anunțat crearea Star Motorcycles, un nou nume de marcă pentru seria sa de hibrizi de motociclete pe piața americană. Pe alte piețe motocicletele Star sunt vândute sub marca Yamaha.

Astăzi Yamaha produce scutere între 50 și 500 cmc și o gamă de motociclete de la 50 la 1.900 cmc, destinate sportului turistic, dual-sport-ului și off-road-ului.

Primele motociclete:

    -YA-1- model construit inițial  august 1954, produs în ianuarie 1955. Prima motocicleta fabricată de Yamaha avea un motor cu 125 cilindri, răcit cu aer, în doi timpi, de 125 cmc.
    -YC-1 (1956) a fost a doua motocicletă fabricată de Yamaha; a fost un motor cu doi cilindri de 175 cm în doi timpi.
    -YD-1 (1957) Yamaha a început producția primului său motor de de 250 cm, în doi timpi, YD1.
    -MF-1 (1958) 50 cc, în doi timpi, cu un singur cilindru.
    -DT-1 (1968) Prima motocicletă off-road a lui Yamaha.
    -XS-1 (1970) Prima motocicletă cu patru timpi Yamaha (650 cm gemeni).
    -Yamaha YZ Monocross (1975) Prima motocicletă de motocross de producție cu un singur șoc din spate.
    -Yamaha YZ400F (1998) Prima masă a produs motocross în patru timpi.

Add to cart