Piese de schimb originale pentru motociclete Harley Davidson

Harley-Davidson, Inc., H-D sau Harley, este un producător american de motociclete. Compania a fost  fondat în 1903 în Milwaukee, Wisconsin. A fost unul dintre cei doi mari producători americani de motociclete pentru a supraviețui Marii Depresiuni, împreună cu indianul. Compania a supraviețuit numeroase acorduri de proprietate, aranjamente subsidiare, perioade de sănătate economică slabă pentru a deveni unul dintre cei mai mari producători de motociclete din lume și un brand iconic cunoscut. Există cluburi și evenimente pentru proprietari în întreaga lume, precum și un muzeu, bazat pe brand, sponsorizat de companie.

Doar piesele Harley-Davidson®originale sunt proiectate, fabricate și testate conform acelorași specificații și standarde precum componentele instalate în timpul fabricației motocicletei dumneavoastră.

Utilizarea de piese originale reprezintă următorul lucru inspirat pe care îl faceți după achiziționarea unei motociclete Harley-Davidson®. Astfel sunt menținute performanțele optime. Cu ajutorul pieselor originale, motocicleta rămâne 100% Harley, își păstrează valoarea pe termen lung iar performanțe excepționale sunt asigurate la fiecare călătorie.

Nicio altă marcă nu oferă valoarea pe termen lung și fiabilitatea pieselor originale Harley-Davidson®. Inginerii Harley-Davidson® monitorizează durabilitatea și performanțele componentelor fiecărui model, colectând date brute pentru a identifica soluții de îmbunătățire, astfel încât motocicleta dumneavoastră să atingă în continuare performanțe maxime.

 Compania a comercializat în mod tradițional motociclete de croazieră cu greutate grea, răcite cu aer, cu deplasări ale motorului mai mari de 700 cmc, dar și-a extins ofertele pentru a include mai multe platforme contemporane VRSC (2002) și platforme Street-Weight (2015).

Harley-Davidson își fabrică motocicletele la fabricile din York, Pennsylvania; Milwaukee, Wisconsin; Kansas City, Missouri (închidere); Manaus, Brazilia; și Bawal, India. Construcția unei noi fabrici în Thailanda a început la sfârșitul anului 2018. [5] Compania își comercializează produsele la nivel mondial și, de asemenea, licențează și comercializează mărfuri sub brandul Harley-Davidson, inclusiv îmbrăcăminte, decor pentru locuințe și ornamente, accesorii, jucării, figurine la scară motocicletele sale și jocurile video bazate pe linia sa de motociclete și comunitate.

Piesele de schimb pentru motociclete comercializate pe site sunt piese noi, originale Harley Davidson. Livrăm în toată România folosind fie  FAN Courier, fie Urgent Cargus, asigurând astfel livrarea rapidă și sigură pentru toate piesele comandate online. Mai mult, dacă o achiziție este incorectă sau nu este potrivită, oferim posibilitatea de returnare a produsului în termen de 14 zile.

Deci ce mai așteptați? De ce să nu încercați motorul nostru de căutare online ușor de utilizat pentru a găsi ceea ce aveți nevoie pentru Harley Davidson dvs. astăzi. Nu ar putea fi mai ușor!

motociclete Harley Davidson

35 de ani de libertate si aventura

Pentru a celebra 35 de ani de la infiintarea H.O.G. a fost publicata o carte suvenir „35 de ani de libertate si aventura” care contine poze si povesti ale membrilor comunitatii din intreaga lume. De asemenea, cartea va avea o incursiune unica in istoria marcii Harley-Davidson®.

Karen & Bill Davidson vor semna exemplare din aceasta editie care vor putea fi castigate prin tragere la sorti. Cei care doresc se pot inscrie aici (valabil doar pentru membrii). Castigatorii vor fi comunicati pe 15 Octombrie in revista Insider.

Add to cart